Suomenhevonen 1.0 – Kaunis kuvakirja tulossa 2019

Suomenhevonen 1.0 (työnimi) on kuvakirja projekti  suomenhevosista. 

Kirjaan on tarkoitus kuvata niin ratsuja kuin ravihevosiakin, jotka persoonallisuudellaan ilmentävät suomenhevos rotua. Kirjasta tulee kooltaan n. 28 cm x 28 cm ja sivuja n. 140.

Kirja on kovakantinen ja sisäsivut laadukasta Art Silk 150g paperia. Kirjan kustantaa Pitlane Oy kustantamo Lappeenrannasta. 

Valokuvaajina Leena ja Kai Kuntola (palkitun Satu Suomenhevosesta Saaga S dokumenttielokuvan tekijät)

Tiedätkö sinä ilmeikästä suomenhevosta?

Kuvausvinkit tervetulleita!     >    leena@pitlane.fi

Satu Suomenhevosesta Saaga S elokuva

Saaga elokuvaa on nyt saatavilla suoraan meiltä sähköpostilla tilaten, Hevosurheilu lehden nettikaupasta ( hevosurheilukauppa.fi/kauppa ) , tai ajoittain joiltain raviradoilta mm. Lappeesta loppuvuoden raveissa. DVD:stä on kaksi eri versiota saatavilla. Juhlallinen lahjaversio pahvikansissa 24,90€ ja normaali dvd muovikotelossa 14,90€. Kiinteä postikulu on 4,90€.

Elokuva on tällä hetkellä Suomen katsotuin dokumenttielokuva elokuvateattereissa tänävuonna!

Tilaa palanen suomalaista ravihistoriaa!

Uuden äärellä!

Me olemme dokumenttielokuvan tekijöitä, valokuvaajia ja nyt myös kustantajia. Luonto ja luontokuvaus on meille läheinen asia.  Kirjojen tekeminen ja kustannustoiminta lähti ajatuksesta tarjota muille kuvaajille mahdollisuus julkaista omia kuviaan kirjan muodossa. Olemme hankkineet nykyaikaiset välineet kirjojen valmistamiseen. Voimme nyt tarjota korkealuokkaisia kirjoja erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Pienet sarjat ( esim. 30 – 200 kpl) ja sellainen hinta, josta jää myös kuvaajalle järkevä palkkio olivat tavoitteenamme ja siihen pääsemme nyt uusilla laitteillamme! Parasta on se, että kirjat myytyäsi voit aina tilata pienen erän lisää. Kysy rohkesti omalle kirjallesi tarjousta. Mietitään yhdessä miten voimme toteuttaa sen!