Uuden äärellä!

Me olemme dokumenttielokuvan tekijöitä, valokuvaajia ja nyt myös kustantajia. Luonto ja luontokuvaus on meille läheinen asia.  Kirjojen tekeminen ja kustannustoiminta lähti ajatuksesta tarjota muille kuvaajille mahdollisuus julkaista omia kuviaan kirjan muodossa. Olemme hankkineet nykyaikaiset välineet kirjojen valmistamiseen. Voimme nyt tarjota korkealuokkaisia kirjoja erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Pienet sarjat ( esim. 30 – 200 kpl) ja sellainen hinta, josta jää myös kuvaajalle järkevä palkkio olivat tavoitteenamme ja siihen pääsemme nyt uusilla laitteillamme! Parasta on se, että kirjat myytyäsi voit aina tilata pienen erän lisää. Kysy rohkesti omalle kirjallesi tarjousta. Mietitään yhdessä miten voimme toteuttaa sen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *